Cruises België Alaska Canada

ALASKA EN CANADA CRUISE

Een cruise naar en door Alaska blijft voor eeuwig op je netvlies gebrand. De overweldigende natuur, de schaduwen van scholen walvissen, de immense gletsjers. Het zijn allemaal impressies van een Alasca cruise welke je nooit zult vergeten. Een Alaska cruise is een absolute aanrader. Vergeet vooral je verrekijker niet.
Scroll op deze pagina en kies uw favoriete rederij met het totale aanbod aan cruisevakanties in Alaska

Alaska en Canada cruises

Alaska en Canada cruises
Droom weg op reisdoelen als Skagway, Ketchikan, Seward, Vancouver en Brits Columbia

 

Klik hier verder voor alle afvaarten met verse prijzen

Hubbard gletsjer Alaska

De Hubbard gletsjer in Alaska is ongetwijfeld een absoluut hoogtepunt van uw Alaska cruise. U kijkt vanaf uw schip tegen een ijsmuur en U hoort de ijsblokken vallen in de zee. Meer info zie link: cruise Hubbard gletsjer Alaska

Alaska Glacier Bay en indianen

Tijdens uw cruise door Alaska bezoekt U natuurlijk het Glacier Bay nationaal Park. Hier ontmoet U nog de traditionele indianen.

Goud zoeken in cruise bestemming Skagway

In het verre noorden van Alaska ligt Skagway. Hier proeft U nog de sfeer van de goudzoekers. Vele huizen zijn nog in de oude staat zodat U zich terug kunt wanen in de tijd van de avonturiers welke in Skagway goud wilden vinden.

Juneau - Hoofdstad van Alaska

Juneau, de hoofdstad van Alaska, is uitsluitend per vliegtuig of schip te bereiken. De stad is spectaculair gelegen tussen de zee, het Gastineau Kanaal, en de steile bergen, de 997 meter hoge Mount Juneau en de 1164 meter hoge Mount Roberts en beschikt over een gezellige binnenstad met vele bezienswaardigheden.
Meer info via de link Juneau cruise Alaska

Ice strait en bezoek aan orka's

In Ice Strait Alaska leven bultruggen, orka's, bruinvissen, zeehonden, zeeotters, alle vijf soorten zalm uit de grote oceaan en grizzlyberen, ook zeearenden laten zich vaak bewonderen.
Neem deel aan een tour met gids en bezoek de orka's in Alaska.
Meer info zie link:Ice Strait cruise Alaska

Bezig met voor U te zoeken

Bezig met voor U te zoeken