UW SPECIALIST VOOR HONEYMOON CRUISES.

Wat is nog fijner dan uw honeymoon beginnen met een verblijf aan boord van een droomcruise op een van onze zeer luxueuze schepen? Laat ons uw wensen weten, en wij stellen voor u een honeymoon cruise op maat samen.

C&O Travel is specialist in huwelijksreizen. Met name met honeymoon cruisereizen heeft C&O Travel al veel praktijk ervaring opgebouwd.

En als u nog een stapje verder wilt gaan, wij kunnen voor u ook de huwelijksceremonie regelen, aan boord van een van onze schepen, of bij aankomst op een exotische Caribische bestemming. Terwijl u met een cocktail bij het zwembad fantaseert over uw komende huwelijk, treffen wij alle voorbereidingen voor de ceremonie. Geen maanden stressen over fotografen, bruidstaarten, muziek en uitnodigingen. Wij regelen alles van begin tot het eind.

Met het Royal Romance programma verzekert u zich van een perfecte trouwerij op zee, van ceremonie tot receptie. Tot de aangeboden services horen:
Recepties
Foto's / video's
Huwelijks coordinator
Entertainment
Ontvangskamerservices
Huwelijkscakes
Bloemen
Uitnodigingen

Alles wordt geheel verzorgd door Royal Romance. Wij helpen u graag bij het creëren van een trouwceremonie en een receptie die zowel bij uw dromen als bij uw budget passen. Informeert u bij onze honeymoon reizen specialist Michelle van der Velden.

Bezig met voor U te zoeken

Bezig met voor U te zoeken